НБУ курс:

USD

41,22

--0,06

EUR

45,52

--0,19

Готівковий курс:

USD

41,50

41,42

EUR

46,14

45,92

В Україні видадуть бізнес-бестселер Себастіана Маллабі

В Україні видадуть бізнес-бестселер Себастіана Маллабі
Праця "The Power Law" стала третьою книгою зі списку, яка отримала український переклад

Праця "The Power Law" стала третьою книгою зі списку, яка отримала український переклад. В центрі бестселеру – закони ринку венчурного капіталу Кремнієвої долини

Бізнес-бестселер Себастіана Маллабі "The Power Law. Venture Capital and the Making of the New Future" вже редагують перед друком.

Про це розповів підприємець і волонтер Юрій Голик. Як активний популяризатор читання, він разом із Folio придбав права на видання в Україні шести найкращих бізнес-книг 2022 року за версією Forbes.

Праця "The Power Law" стала третьою книгою зі списку, яка отримала український переклад. В центрі бестселеру – закони ринку венчурного капіталу Кремнієвої долини. Його гравці є творцями майбутнього. Інвестуючи в стартапи та революційні ідеї, капіталісти по суті змінюють технологічний ландшафт планети. Та, водночас, поруч з успіхом завжди є ризик провалу – це і є Степеневий закон, про який розповідає книга.

Два бестселери вже у друкарні — "CEO Excellence" Керолайн Дьюар, Скотта Келлера та Вікрама Малготри має вийти в продаж цього місяця, а «Butler to the World» Олівера Булло – у листопаді. Наступною до друку передадуть раніше перекладену «Power Failure» Вільяма Д. Коена. До кінця року мають перекласти та видати паперові варіанти ще двох книг — «Money Men» Дена МакКрама та «When McKinsey Comes to Town» Уолта Богдановича та Майкла Форсайта.

"Це книги на важливі бізнесові й світоглядні теми, які отримали заслужене визнання. І ми руйнуємо мовний бар’єр – вони стануть доступними українцям рідною мовою. Наші читачі мають різні смаки і інтереси, тож книжковий ринок має реагувати на це розширенням асортименту, в тому числі й сучасними світовими новинками. Прогалину в галузі бізнес-літератури поступово заповнюємо", — повідомив Юрій Голик.