НБУ курс:

USD

41,21

-0,00

EUR

45,96

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,53

41,47

EUR

46,45

46,30

Google Maps почне попереджати про заклади з фейковими відгуками

Google Maps почне попереджати про заклади з фейковими відгуками
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Google Maps впроваджує нові обмеження для бізнес-профілів, які порушують політику компанії щодо фальшивих відгуків. Якщо на сторінці бізнесу виявлено фейкові відгуки, Google тимчасово видалятиме відгуки, блокуватиме нові оцінки або показуватиме попередження користувачам.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє The Verge.

Ці обмеження вперше були введені у Великій Британії на початку 2023 року, але з вересня функція, ймовірно, поширюватиметься по всьому світу. Однак наразі попередження бачать переважно користувачі у Великій Британії.

Згідно з політикою Google, відгуки на бізнес-сторінках повинні відображати правдиві враження від закладу, і забороняються оцінки, які надаються за винагороду, подарунки або знижки.

Google також націлюється на відгуки, створені за допомогою кількох облікових записів або інших методів, що імітують справжнє залучення.

Попередження на бізнес-профілях може допомогти користувачам уникати ненадійних закладів, у яких помічено порушення політики відгуків.

Наразі точно незрозуміло, як саме Google визначатиме, які відгуки порушують ці правила, але загрози публічного ганьби може бути достатньо, щоб утримати деякі компанії від спроб штучно завищити свої рейтинги. 

Додамо, нещодавно Google оголосив про значні оновлення для Google Earth і Street View, що допоможуть користувачам краще візуалізувати зміни планети. Нові функції дозволять відстежувати трансформації міст, ландшафтів і клімату за допомогою історичних зображень і покращеної візуалізації.

Джерело фото: ua.depositphotos.com