НБУ курс:

USD

41,19

+0,02

EUR

45,13

--0,12

Готівковий курс:

USD

41,45

41,40

EUR

45,70

45,56

Google розширює доступ до Imagen 3: генерація зображень доступна всім користувачам Gemini

Google розширює доступ до Imagen 3: генерація зображень доступна всім користувачам Gemini
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Google оголосила, що її генеративний штучний інтелект для створення зображень на основі текстових запитів, Imagen 3, тепер доступний усім користувачам Gemini по всьому світу, включно з Україною.

Про це компанія повідомила в соцмережі Х.

Imagen 3 — це найякісніша модель компанії для генерації зображень, яка забезпечує вищий рівень фотореалізму, краще виконання інструкцій та мінімізацію візуальних артефактів.

На відміну від конкурентних рішень, Imagen 3 генерує одне зображення високої якості з роздільною здатністю 2048×2048 пікселів на кожен запит користувача.

Всі бажаючі можуть протестувати нову технологію через чат-бот Gemini. Цей крок Google значно розширює можливості звичайних користувачів у створенні високоякісного візуального контенту за допомогою ШІ.

Раніше ця технологія була доступна лише користувачам з преміум-підписками Gemini Advanced або Gemini for Workspace. Тепер же вона стає доступною для широкого загалу.

Нагадаємо, днями Google розшив можливості свого штучного інтелекту Gemini Live, додавши підтримку понад 40 нових мов. Це суттєво поліпшує доступність технології для користувачів по всьому світу, даючи змогу взаємодіяти з Gemini рідною мовою та виконувати різні завдання за допомогою голосових команд.

Джерело фото: ua.depositphotos.com