НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,74

41,65

EUR

46,60

46,40

Портал Дія.Бізнес оновив функціонал: індивідуальний підхід, новий кабінет і чатбот

"Дія". Фото: сайт diia.gov.ua
"Дія". Фото: сайт diia.gov.ua

Портал Дія.Бізнес отримав оновлення, що включають персоналізований підхід до розвитку бізнесу, автоматизовані функції та нові можливості для користувачів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Зокрема, на порталі запроваджено індивідуальну траєкторію розвитку бізнесу залежно від потреб підприємців на різних етапах діяльності. Ветерани, експортери та підприємиці зможуть знайти відповідні програми та можливості, адаптовані під їхні запити.

На порталі Дія.Бізнес представлено оновлений особистий кабінет, який слугуватиме бізнес-асистентом для підприємців. У новому кабінеті зібрані всі грантові програми, новини та можливості, що стосуються конкретного бізнесу.

На порталі також впроваджено чатбот, автоматизованого помічника з бізнес-питань. Він спрощує навігацію, оперативно відповідає на запити та рекомендує релевантні події і послуги для підприємців. Також підприємці можуть додавати важливі події до Google-календаря.

Ознайомитись з бета-версією порталу можна за посиланням.