НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

В Києві оновили публічні дашборди: додали дані про інтернет-провайдерів, що працюють під час відключень світла

В Києві оновили публічні дашборди: додали дані про інтернет-провайдерів, що працюють під час відключень світла
Фото: ua.depositphotos.com

До публічних дашбордів на Офіційному порталі Києва додався розділ з інформацією про тривалість надання послуг інтернет-провайдерами під час тривалих знеструмлень, топ провайдерів за поширенням у районах та поділ інтернет-провайдерів Києва за популярністю. 

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це йдеться на сайті Київської міської ради.

Там зазначили, що інформація, розміщена на дашборді, допоможе містянам залишатись на зв’язку навіть за відсутності електроживлення.

Головною особливістю цього дашборду є те, що можна подивитись, який провайдер у вашому районі підтримує інтернет під час відключень світла найдовше. Це є особливо важливим в ситуаціях, коли ворог постійно намагається вразити критичну інфраструктуру.

Переглянути наявні публічні дашборди можна на Офіційному порталі Києва за посиланням.

Опитування в застосунку "Київ цифровий"

Повідомляється, що доповнити публічні дашборди даними про роботу інтернет-провайдерів допомогло опитування, проведене у застосунку "Київ цифровий".

У КМДА нагадали, що користувачі застосунку взяли участь в опитуванні про доступність інтернет-зв’язку під час відключень електроенергії. Вони оцінили якість обслуговування інтернет-провайдерів та зазначили, як різні райони столиці справляються з перебоями в електропостачанні.

Фото: ua.depositphotos.com