НБУ курс:

USD

41,17

--0,04

EUR

45,95

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,55

41,46

EUR

46,45

46,30

Через обстріл "Укрзалізниця" закрила для руху поїздів один з перегонів

"Укрзалізниця"
Фото: пресслужба УЗ

У ніч на 30 вересня через обстріл росіян у Миколаївській області було закрито для руху поїздів перегін "Долинська–Миколаїв".

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє "Укрзалізниця".

Зазначається, що поїзд 121/122 Київ — Миколаїв буде курсувати до ст. Долинська.

Для пасажирів буде організований автобусний трансфер Долинська — Миколаїв.

Також, як повідомляють в "Укрзалізниці", пасажири поїзда №122/121 Київ — Херсон дісталися станції Долинська, звідки вирушили автобусним трансфером до Херсона та Миколаєва.

"Зворотний рейс до Києва ввечері поки що так само плануємо з автобусними трансферами від херсонського (16:40) та миколаївського вокзалів (21:46) із посадкою до вагонів по станції Долинська", - підкреслили в УЗ.

Як зауважують у Миколаївській ОВА, після нічного удару спалахнув об'єкт критичної інфраструктури у Баштанському районі Миколаївської області.

Подробиць в ОВА не повідомила, але, зважаючи на все, удар був пов'язаний із залізницею.

Станція "Долинська" знаходиться у Кіровоградській області. Потяги з неї їдуть, зокрема, через Баштанський район, який зазнав обстрілу.

Нагадаємо,29 вересня пресслужба УЗ повідомила, що внаслідок російського обстрілу станції Запоріжжя-1 пошкоджено будівлю вокзалу та вікна в поїзді № 40 Запоріжжя — Солотвино.