НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

На одному з пунктів пропуску розпочалися ремонтні роботи: можливі затримки

На одному з пунктів пропуску розпочалися ремонтні роботи: можливі затримки
У пункті пропуску "Медика – Шегині" на польсько-українському кордоні розпочалися ремонтні роботи

У пункті пропуску "Медика – Шегині" на польсько-українському кордоні розпочалися ремонтні роботи, які можуть спричинити затримки для подорожуючих.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє Держприкордонслужба. 

Згідно з повідомленням польської сторони, у пункті пропуску "Медика" проводяться роботи з відновлення лакофарбового покриття металоконструкції одного з навісів.

Очікується, що ремонтні роботи триватимуть до 12 листопада 2024 року. Це може призвести до ускладнення руху та збільшення часу очікування для легкових транспортних засобів.

У зв'язку з цим, прикордонна служба закликає громадян врахувати цю інформацію при плануванні поїздок. За можливості, рекомендується обирати альтернативні пункти пропуску для перетину кордону, щоб уникнути потенційних затримок.

Нагадаємо, у 2024 році польська компанія "Unibep SA" розпочала ще один ремонт міжнародного пункту пропуску "Шегині – Медика" у Львівський області.

Як повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, у пункті пропуску "Шегині – Медика" відбудеться реставрація і модернізація з розділенням ділянок на в’їзд та виїзд.