НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

У центральній частині Києва запроваджено тимчасове обмеження дорожнього руху

У центральній частині Києва запроваджено тимчасове обмеження дорожнього руху
Фото: ua.depositphotos.com

Сьогодні, 11 вересня, у центральній частині Києва діятимуть тимчасові обмеження дорожнього руху у зв'язку з безпековими заходами. Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"У звʼязку з проведенням саміту Кримської платформи, сьогодні у Києві діятимуть тимчасові обмеження дорожнього руху, які запроваджені здебільшого в центральній частині міста. Тривають безпекові заходи", - повідомив Білошицький.

Він також закликав киян і гостей міста врахувати ці обмеження при плануванні своїх маршрутів.

Про Кримську платформу

Кримська платформа – це новий міжнародний формат консультацій та координації, ініційований Україною. Платформа об'єднує всі тематичні заходи та ініціативи з кримського питання в рамках міжнародних організацій та інших урядових і неурядових форумів.

11 вересня Україна організовує саміт Кримської платформи, а також цього тижня відбудеться саміт перших леді і джентльменів, підготовка якого ведеться командою першої леді.

Зазначається, що під час саміту Кримської платформи особлива увага буде приділена реінтеграції тимчасово окупованих територій і питанням прав людини.

Фото: ua.depositphotos.com