НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

"Укрзалізниця" попередила про затримку руху на деяких маршрутах: які поїзди запізнюються

"Укрзалізниця" попередила про затримку руху на деяких маршрутах: які поїзди запізнюються
Фото: https://t.me/UkrzalInfo

Внаслідок масованого обстрілу 26 серпня української енергетичної інфраструктури виникли перебої в русі поїздів "Укрзалізниці", через що на низці маршрутів рух відбувається із затримками.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомила пресслужба УЗ.

Там зазначили, що залізничні енергетики працювали над усуненням аварійних несправностей та наслідків вчорашніх обстрілів майже всю ніч. Вони вже відновили рух на всіх ділянках, втім, вплив на графік ще буде відчуватись протягом дня.

Які поїзди прибудуть до місця призначення із запізненням

В УЗ повідомляють, що найбільші затримки наразі мають такі поїзди:

  • №120 Дорогуськ – Дніпро (+7:46); 
  • №64 Львів – Харків (+7:44); 
  • №6 Ясіня – Запоріжжя (+5:24); 
  • №95 Київ – Рахів (+5:23); 
  • №18 Ужгород – Харків (+5:06); 
  • №7 Київ – Чернівці (+5:03).

Як наголосили у компанії, це означає, що низка зворотних рейсів – тобто з відправленням 27 серпня протягом дня – вирушить з початкової станції пізніше запланованого щонайменше на годину:

  • №17 Харків – Ужгород; 
  • №93 Харків – Хелм; 
  • №120 Дорогуськ – Дніпро.

Точний час відправлення оголошуватиме диктор по вокзалу, тож в "Укрзалізниці" закликали уважно слухати оголошення, оскільки усі поїзди прямують з прискоренням.

"Просимо у пасажирів вибачення за збій у графіку та цілодобово працюємо над тим, щоб зберегти пересадки та убезпечити кожну подорож", - зазначили в УЗ.

Нагадаємо, через масований обстріл 26 серпня відбулося знеструмлення в декількох регіонах, тому "Укрзалізниці" довелось вивести резервні тепловози, щоб забезпечити рух поїздів далекого сполучення.

Також повідомлялось, що внаслідок російської атаки є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури у Сумській області. Як повідомили в "Укрзалізниці", було пошкоджено контактну мережу та будівлі, поранено помічника машиніста. Його госпіталізовано, загрози його життю немає.