ROZETKA відкрила магазини в Бучі та Ірпені

ROZETKA відкрила магазини в Бучі та Ірпені
Магазини ROZETKA були розграбовані російськими військовими

Найбільший український онлайн-ритейлер ROZETKA відновлює роботу магазинів і точок видачі товарів на деокупованій Київщині. 6 травня Rozetka відкрила магазин у Бучі, він став другим магазином на деокупованих територіях після Ірпеня. 

Про це повідомила прессслужба компанії.

Найближчим часом на вітринах з’являться товари для нагальних потреб: їжа, медикаменти, дитячі та зоотовари, косметичні та гігієнічні засоби тощо. 

"Сьогодні відкрилися в Бучі. Тиждень тому – в Ірпені. Ці відкриття – символ великого бажання українців відроджувати життя", - повідомив співзасновник магазину Владислав Чечоткін.

За його словами, магазини ROZETKA були розграбовані російськими військовими, у деяких вони буквально жили, на що перетворилися ці приміщення, складно описати.

"Але ми все відновимо та зробимо ще краще”, – написав Чечеткін.

В Ірпені, за його словами, відбулася дуже щемка історія.

"Прийшов чоловік, наш постійний клієнт. Сказав: "Я бачив, як росіяни тут все грабували, потім залишили на вулиці генератор і на ньому теплі куртки. Я швидко вибіг, забрав, сховав у себе. І от вам на відкриття приніс. Дякую, що ви повернулися". Я дивлюся на ці дві куртки, спецодяг для розвантаження авто взимку, на генератор, і уявляю, як цей чоловік ризикував своїм життям, щоб урятувати для нас речі, у найстрашніші дні вірячи, що ROZETKA повернеться до Ірпеня", - описав Чечеткін.

Станом на початок травня ROZETKA відновила роботу 180 точок видачі товарів у 55 українських містах. До звичного режиму роботи повернулася значна частина точок онлайн-ритейлеру в центрі, на півночі та на сході України. Зокрема, у Києві, Чернігові, Черкасах, Миколаєві, Сумах, Дніпрі, Запоріжжі, Кременчуці, Кривому Розі. Стабільно працюють усі точки у західних регіонах: Львові, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Ужгороді, Чернівцях, Володимир-Волинському та ін.

Нагадаємо, у рамках проєкту Brave Ukraina ROZETKA змінила назву бренду на своєму сайті на слово "Сміливість".

ROZETKA різко втратила прибуток через початок повномасштабної російсько-української війни. Внаслідок цього більшу частину співробітників компанія була змушена звільнити.