У порту Бердянська чутно вибухи: що відбувається

У порту Бердянська чутно вибухи: що відбувається

В окупованому російською армією Бердянську в районі порту пролунав сильний вибух. За попередніми даними, у місті українські партизани знищили одне з військових вантажів окупантів.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє видання "Ріа-Мелітополь".

Очевидці у соцмережах повідомляють, що перший вибух вони почули о 13:20, другий через 10-15 хвилин після першого. У ряді районів міста від вибухової хвилі тремтіли вікна.

При цьому російські ЗМІ з посиланням на окупаційну владу повідомляють, що вибухи в порту нібито пов'язані з розмінуванням.

Зазначимо, що у Мелітополі з перших тижнів повномасштабної війни активно розвивається партизанський рух. На кінець травня місцеві жителі перейшли до ліквідації російських військових високого рангу.

Напередодні в центрі Мелітополя пролунав потужний вибух. За попередньою інформацією, вибух стався в районі багатоповерхівки, де мешкає колаборант Євген Балицький. Його росіяни називають "губернатором Запорізької області".