Війська РФ обстріляли у Києві паркування в Подільскому районі: є загиблий

дснс
Після обстрілу. Фото: ДСНС

Російські війська у середу, 23 березня, обстріляли паркування торгового центру, розташованого у Подільському районі столиці України. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізували", - заявив міський голова.

Це не перший удар по столиці, який російські війська завдали 23 березня.

При обстрілі загинула журналістка оппозиционного российского издания The Insider Оксана Бауліна, яка приїхала в Україну кілька днів тому. Вона знімала руйнування після обстрілу Подільського району, але попала під новий ракетний обстріл. З нею загинул ще один мирний житель, повідомляє The Insider. Два людини, супроводжуючих її, ранени.

Вночі під обстріл потрапили будинки та торговий центр у Святошинському та Шевченківському районах Києва. При цьому вранці 23 березня росіяни завдали повторного удару по столиці - обстріляли Шевченківський район.

Раніше, 20 березня, окупанти завдали сильного удару по Подільському району Києва, а саме по мікрорайону Виноградар. В результаті почали горіти автомобілі на парковці та торговий центр Retroville. Тоді загинули вісім людей.

До цього 18 березня російські військові двічі за добу обстріляли з важкої артилерії територію житлових кварталів у Святошинському районі столиці.