Netflix підтвердив вихід другого сезону серіалу "Гра у кальмара"

Netflix підтвердив вихід другого сезону серіалу "Гра у кальмара"
Netflix підтвердив вихід другого сезону серіалу "Гра у кальмара"

Стрімінгова платформа Netflix підтвердила вихід другого сезону південнокорейського серіалу “Гра в кальмара”. Очікувана дата прем'єри поки що не розкривається.

Про це заявив директор із контенту компанії Тед Сарандос під час зустрічі з журналістами, пише The Verge.

"Звичайно. Всесвіт "Ігри в кальмара" тільки народився", - відповів він, коли ЗМІ поцікавилися, чи планують знімати другий сезон.

За його словами, серіал має потенціал зростання поза стрімінговою платформою: тематичні заходи, ігри, випуск мерчу.

Зазначається, що раніше випуск другого сезону "Ігри в кальмара" підтвердив і його режисер Хван Дон Хек. У листопаді 2021 року він пообіцяв зняти продовження, незважаючи на те, що багато південнокорейських проектів мають лише один сезон.

Про дати початку зйомок та вихід другого сезону поки не повідомляється.

Південнокорейський серіал "Гра в кальмарі" вийшов на платформі Netflix у вересні 2021 року. Проект став найпопулярнішим в історії Netflix. За 25 днів з моменту прем'єри він набрав 111 млн. переглядів. Сюжет розповідає про людей, які через фінансову скруту погодилися взяти участь у грі на виживання. Як приз переможцю обіцяють $38 мільйонів. Він також став наймасштабнішим проектом за всю історію стрімінгового сервісу, обігнавши минулого фаворита серіал "Бріджертони".

Нагадаємо, у Північній Кореї суд засудив до смертної кари чоловіка, який привіз до країни і продав школярам USB-накопичувач із копією популярного серіалу "Ігри у кальмари" від Netflix.

При цьому в інших країнах "гра в кальмара" користується   великою популярністю . Серіал показав один із найуспішніших стартів в історії Netflix.

При цьому напередодні "Гру в кальмари" обігнав новий серіал   Netflix - "Поклик пекла". Вже за день після старту він очолив рейтинг у 80 країнах.