У Придністров'ї проводиться підготовка до евакуації родин російських офіцерів, - Генштаб

Молдова, евакуація, родина, росіяни, Придністров'я

У Придністровському регіоні Республіки Молдова, де базується група російських військових, проводиться підготовка до евакуації родин офіцерів оперативної групи РФ. 

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомили у пресслужбі Генштабу Збройних сил України. 

Зазначається, що ситуація на молдовському лівобережжі Дністра залишається напруженою. Оперативні групи та підрозділи російських військ перебувають там у повній бойовій готовності.

"Збройні формування Придністровського регіону Республіки Молдова несуть службу у посиленому режимі. Проводиться підготовка до евакуації родин офіцерів оперативної групи російських військ", – ідеться в повідомленні. 

Нагадаємо, вночі 26 квітня на території радіотелецентру "Маяк" у Григоріопольському районі приблизно за 20 км від українського кордону із самопроголошеним невизнаним Придністров'ям прогриміли вибухи. 

У зв'язку з цим Молдова вирішила підвищити готовність, але не планує блокаду Придністров'я. Водночас керівник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що Придністров'я не є великою загрозою для України.