Андрій Шевченко більше не очолює ФК "Дженоа"

Андрій Шевченко більше не очолює ФК "Дженоа"
Андрій Шевченко більше не очолює ФК "Дженоа"

Італійський футбольний клуб "Дженоа" заявив, що Андрія Шевченка звільнено з посади головного тренера. В організації публічно подякували тренеру та його помічникам за виконану роботу.

Про це повідомила прес-служба ФК "Дженоа".

"Повідомляємо, що тренера Андрія Шевченка звільнено з посади. Клуб дякує тренеру та його співробітникам за напружену роботу, яку вони проробили в останні місяці", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє видання CalcioMercato.com, новим головним тренером ФК Дженоа може стати Бруно Лаббадіа. На думку журналістів, якщо не станеться якихось непередбачених обставин, то саме 55-річний німецький фахівець стане новим головним тренером "Дженоа" замість Андрія Шевченка.

Посаду головного тренера "Дженоа" Шевченка посів 7 листопада. У нього контракт був розрахований до 30 червня 2024 року.

Починаючи з того часу його команда так і не змогла виграти жодну з дев'яти ігор національної першості. Крім того, шість зустрічей у Серії А завершилися поразками. Три матчі – внічию.

Андрій Шевченко раніше був головним тренером збірної України, але 1 серпня 2021 року повідомив , що прощається з національною командою.

Нагадаємо, збірна України з футболу під керівництвом Шевченка вперше у своїй історії   дійшла до 1/4 фіналу   Чемпіонат Європи.

За вихід до півфіналу українці грали проти Англії та   поступилися з рахунком 4:0   у Римі на "Стадіо Олімпіко".

Виконувачем обов'язків головного тренера національної збірної України з футболу став Олександр Петраков.