Державіаслужба дозволила двом українським авіакомпаніям літати на італійський острів

Авіакомпанії запустять рейси на острів Сардинія
Рейси авіаперевізники виконуватимуть двічі на тиждень.. Фото: Pixabay

Державна авіаційна служба України дала дозвіл авіакомпаніям SkyUp та "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) на авіаперельоти в італійське місто Ольбія, розташоване на острові Сардинія.

Як повідомляє прес-центр Державіаслужби, рейси авіаперевізники виконуватимуть двічі на тиждень.

При цьому МАУ розпочне виконання рейсів з 1 лютого 2022 року, а компанії SkyUp – з 21 травня поточного року.

Раніше повідомлялося, що комісія Державної авіаційної служби видала права авіакомпаніям Міжнародні авіалінії України та Air Ocean Airlines на шість міжнародних маршрутів.

Зокрема, регулятор дозволив авіакомпанії Air Ocean Airlines запустити регулярні рейси з Чернівців до Стамбула з частотою двічі на тиждень.

У свою чергу авіакомпанія МАУ отримала дозволи на виконання рейсів з Києва до Маскату з частотою чотири рази на тиждень, з Києва до Касабланки – двічі на тиждень, з Харкова до Бахрейну – двічі на тиждень, з Одеси до Бахрейну – двічі на тиждень, з Дніпра до Баку – двічі на тиждень.

Крім цього, Державіаслужба погодила збільшення частоти польотів для МАУ на лінії Київ – Бахрейн з двох до семи рейсів на тиждень та дозволила Windrose виконувати польоти з Києва до Гонконгу до шести разів на тиждень замість чотирьох.

Нагадаємо, Державіаслужба видала дозвіл українським авіакомпаніям SkyUp Airlines та Bees Airline на збільшення частоти рейсів за деякими міжнародними напрямками.