Tesla перенесла початок виробництва електричного пікапа Cybertruck

Tesla перенесла початок виробництва електричного пікапа Cybertruck

Американський виробник електромобілів Tesla Inc планує розпочати виробництво свого електричного пікапа Cybertruck до кінця першого кварталу 2023 року, а не наприкінці 2022 року, як планувалося раніше.

Про це повідомляє Reuters.

За словами співрозмовника агентства, це пов'язано з тим, що компанія удосконалить характеристики та функції електропікапу, оскільки конкуренція у сегменті посилюється.

У Tesla поки що не коментували цю інформацію.

Як пише видання Тheverge.com, перенесення випуску Cybertruck може бути пов'язане зі "змінами характеристик і функцій", щоб зробити автомобіль привабливішим.

Серед інших причин називають зовнішні проблеми, такі як пандемія коронавірусу, що продовжується, і глобальна нестача чіпів.

Під час презентації Cybertruck у 2019 році компанія заявила, що електричний пікап вийде на ринок до кінця 2021 року. Після цього на сайті Tesla з'явилася інформація про те, що виробництво Cybertruck перенесено на 2022 рік.

У березні 2021 року стало відомо, що Tesla отримала більше мільйона замовлень на Cybertruck.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск пообіцяв поділитися планами випуску Cybertruck вже 26 січня.

Нагадаємо, Tesla продала 70 847 автомобілів китайського виробництва у грудні, що стало найвищим місячним показником з моменту початку виробництва у Шанхаї у 2019 році.