НБУ курс:

USD

41,28

+0,03

EUR

45,71

+0,00

Готівковий курс:

USD

41,50

41,42

EUR

46,14

45,92

Tesla відкликає понад 27 000 автомобілів Cybertruck: в чому причина

Tesla відкликає понад 27 000 автомобілів Cybertruck: в чому причина
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Tesla відкликає понад 27 000 Cybertruck у США через затримку зображення камери заднього виду, що може погіршити видимість водія та збільшити ризики аварій, додавши, що оновлення програмного забезпечення вирішить проблему.

Про це пише Reuters.

Згідно з повідомленням, система Cybertruck в уражених транспортних засобах може не завершити процес вимкнення до отримання команди на завантаження, що призведе до затримки у відображенні зображення заднього виду.

Повідомляється, що зображення може не з’явитися протягом двох секунд після перемикання автомобіля заднім ходом, а дисплей камери заднього виду може бути порожнім протягом шести-восьми секунд, коли автомобіль перемикається заднім ходом.

Tesla вже відкликала Cybertrucks

25 червня Tesla заявила, що відкликає 11 тисяч Cybertrucks у Сполучених Штатах через проблеми з їхніми склоочисниками та зовнішнім оздобленням, що є досить значною проблемою для автомобіля, масове виробництво якого розпочнеться наступного року.

Проблема полягала в тому, що контролер двигуна склоочисника лобового скла входив з ладу через надмірний електричний струм, а непрацюючі склоочисники можуть збільшити ризик аварії в дощову погоду.

Таке фізичне відкликання транспортних засобів, що не є рідкістю для нових моделей, є відносно незвичайним для Tesla, чиї проблеми зазвичай вирішуються за допомогою оновлень програмного забезпечення.

Аналітик Guidehouse Insights Сем Абуельсамід зауважив, що такі відкликання нікого не дивують, оскільки загальна якість збірки Cybertruck є досить поганою.

Окрім цього, Tesla відкликала майже 4000 Cybertruck у квітні, щоб полагодити накладку педалі акселератора, яка могла ослабнути та застрягти в оздобленні салону.

Джерело фото: ua.depositphotos.com