Sense Bank розширює програму кредитування для всіх клієнтів

Фото: пресслужба банку.
Фото: пресслужба банку.

Sense Bank запустив оновлену програму кредитування, яка дає можливість новим клієнтам оформити кредит готівкою. Відтепер нові клієнти-фізичні особи зможуть оформити кредит через контакт-центр або відділення. До цього оформити кредит готівкою могли діючі клієнти банку, які вже мають розраховану суму кредиту в мобільному додатку Sense SuperApp.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомила пресслужба банку.

Максимально доступна сума кредиту готівкою для клієнтів за цією програмою становить 50 000 грн. 

Строк кредитування від 6 до 48 місяців, послуга страхування - відсутня. Детально ознайомитись з умовами можна тут.

Оформити кредит можна, зателефонувавши у контакт-центр з понеділка  до п’ятниці з 9:00 до 18:00. Після схвалення заявки контакт-центр призначить клієнту візит для підписання договору у зручний час у будь-якому відділенні Sense Bank. Кошти будуть зараховані на картковий рахунок.  

Крім того, клієнти можуть звернутись до відділення банку для оформлення кредиту. Ознайомитись з актуальним списком відділень та режимом роботи можна за посиланням.  

Нагадаємо, подзвонити до контакт-центру можна за номером телефону 0800 50 35 30.

Звертаємо увагу, якщо у клієнта банку відсутня пропозиція з кредитування в мобільному додатку Sense SuperApp, він також може звернутись для оформлення кредиту до контакт-центру або відділення банку. Якщо клієнт має пропозицію в Sense SuperApp, він може оформити кредит готівкою за кілька хвилин прямо в додатку.

Sense Bank – один із системно важливих банків України. Фінустанова обслуговує понад 3 млн фізичних, 55 тис. юридичних осіб та 82 тис. ФОПів. У банку працює 4,5 тис. співробітників.