НБУ курс:

USD

41,93

-0,00

EUR

43,58

-0,00

Готівковий курс:

USD

42,34

42,25

EUR

44,40

44,15

7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну "BESTCOOKFEST–2023"

Долучайтесь до Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну "BESTCOOKFEST–2023"
Долучайтесь до Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну "BESTCOOKFEST–2023"

2–3 листопада 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті м. Києва відбудеться грандіозна подія: 7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну "BESTCOOKFEST–2023".

Мета фестивалю – розвиток професійних навичок і творчості студентів, популяризація досягнень у галузі ресторанного господарства, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв і кондитерських виробів, демонстрація професійних навичок кухарів, кондитерів, дизайнерів.

Організаторами Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну у цьому році стануть:

  • Громадська спілка "Український кулінарний союз" 
  • Державний торговельно-економічний університет
  • Академія професійної освіти "Merkúr".

Визначення кращих кухарів, кондитерів, команд кухарів оцінюватимуть згідно з рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) та будуть проводити відомі члени журі:

  • Любов ЧУНИЦЬКА - експерт із харчових технологій та ресторанного сервісу у закладах HoReCa, головний технолог мережі закладів ТОВ "Київ Інтертеймент Груп", заслужений працівник сфери послуг (ресторанне господарство), Голова суддівської колегії 
  • Паоло БРЕШІА - президент Асоціації UCM "Середземноморський союз шеф-кухарів" 
  • Ян БРЕЦКО - директор Академії професійного навчання "Меркур", Словацька республіка 
  • Віктор ТИМЧИШИН - шеф-кухар ресторану ALASKA, член Українського кулінарного союзу, засновник концептуального напряму сучасної української кухні "Ukrainian Fashion Food" 
  • Михайло КРАВЧЕНКО - доктор технічних наук, професор кафедри технології і організації ресторанного господарства ДТЕУ 
  • Діна ФЕДОРОВА - доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства, гарант освітньо-наукової програми 1 рівня вищої освіти "Ресторанні технології та фуд-дизайн"
  •  Олександр ГРИЦЕНКО - практикуючий шеф-кухар ресторану "La Frusta", 25-разовий призер 15-ти міжнародних кулінарних змагань в Україні, Туреччині, Греції, Македонії, Словаччині, фіналіст кулінарного шоу "Майстер-Шеф. Професіонали"
  •  Григорій ГУБАРЕВ - Директор Житомирського торговельно-економічного коледжу ДТЕУ 
  • Наталія ЧОРНА - доктор історичних наук, професор, зав. кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ
  •  Інеса ГОРУК - Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ 
  • Ганна САБАДОШ - доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту.

У програмі передбачені практичні індивідуальні змагання за різноманітними номінаціями: Страви сучасної української кухні, Страви автентичної і етнічної кухні, Best Street Food по-українськи, Best Chef Junior, Best Pastry Chef Junior.

Практичні командні змагання дозволять визначити найкращу кулінарну школу року - Best Culinary School. А в номінації Best School Lunch (шкільний ланч очима учнів) школярі зможуть представити своє бачення основної страви для обіду в шкільній їдальні враховуючи сучасні норми харчування дітей у закладах освіти.

ART-CLASS включає наступні номінації:

  • Цукрові квіти (англійська техніка)
  •  Робота з марципана, мастики 
  • Художня робота з тіста (коровай)
  • Крафтовий хліб 
  • Бенто-торт.

Інноваційну конкурсу номінацію з відтворення емоцій акриловими фарбами "КАЛЕЙДОСКОП ЕМОЦІЙ, ВРАЖЕНЬ, ПОЧУТТІВ" на полотні оцінюватимуть:

Олена Палієнко – кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри дизайну та інжинірингу ДТЕУ

Олексій Возіянов – художник монументаліст, член Національної спілки художників України, заступник голови секції графіки Київської організації НСХУ

Володимир Микитенко – український скульптор; член Національної спілки художників України, заступник голови секції скульптури Київської організації НСХУ

Переможці будуть відзначені золотими, срібними, бронзовими медалями у кожній із номінацій. Кубок Гран Прі отримають переможці Best Culinary School-2023! Решта конкурсантів будуть відзначені дипломом учасника Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну "BESTCOOKFEST-2023".

Спонсорами заходу є:

  • Глек. Ресторан сучасної київської кухні
  • Robot&coupe. Фахівець у сфері кулінарних приготувань.

Офіційне відкриття 7-го Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну "BESTCOOKFEST-2023" відбудеться 2–3 листопада 2023 року о 10:00 у Державному торговельно-економічному університеті за адресою: м. Київ, вул. Кіото,19.

Долучайтесь до Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну "BESTCOOKFEST–2023" .

Для додаткової інформації контактна особа:

Марцин Тетяна Олександрівна +38-063-633-55-76 (Telegram)