НБУ курс:

USD

41,21

+0,02

EUR

44,92

--0,03

Готівковий курс:

USD

41,49

41,43

EUR

45,50

45,35

Телеком-група DVL оголосила про призначення нових директорів: хто ними став

Телеком-група DVL оголосила про призначення нових директорів: хто ними став
Колаж: delo.ua

Група компаній DVL (об’єднана платформа “Датагруп - Volia - lifecell”) продовжує укріплювати свою управлінську команду, оголосивши про низку важливих кадрових призначень в об’єднаній структурі.

Про це йдеться в релізі компаній.

Альпа Агкаташа призначено директором інформаційних та комунікаційних технологій. Він має понад 25 років досвіду роботи в галузі телекомунікацій, розпочавши кар’єру в Turkcell та обіймаючи керівні посади в різних підрозділах компанії, зокрема в Kuzey Kibris Turkcell і білоруському BeST. Останні сім років він керував технологічними операціями lifecell.

Андрія Осіпова призначено директором з корпоративних регуляторних та юридичних відносин. Його багаторічний досвід охоплює роботу в таких міжнародних компаніях, як Coca-Cola HBC та Metro Cash & Carry. У lifecell він працює з 2014 року, а з 2023 року очолює корпоративно-юридичний напрямок. Андрій має міжнародний сертифікат ICA в галузі комплаєнсу і входить до числа найкращих корпоративних юристів України.

Андрія Оксенюка призначено фінансовим директором DVL. Він приєднався до lifecell після десятирічної кар’єри у Ciklum, де працював фінансовим директором. Оксенюк має 20-річний досвід у фінансовому менеджменті та консультуванні, що охоплює різні сектори, від телекомунікацій до агропромисловості.

Анну Адом призначено директоркою з підтримки бізнесу. Вона має великий досвід в управлінні HR та організаційних змін, працюючи в таких компаніях як Ferrexpo, ДТЕК та ArcelorMittal. Її стратегічні рішення вже допомагали організаціям оптимізувати кадрові стратегії.

Артема Гагаріна призначено директором із закупівель та постачання, з досвідом роботи у сферах енергетики, промисловості та державному секторі. З 2016 року він очолює закупівельні процеси в Датагруп-Volia.

Віталія Сидоренкова призначено директором корпоративної безпеки. Він приєднався до Датагруп-Volia у 2021 році, а з 2023 року керував департаментом безпеки. Його компетенції охоплюють юридичні та безпекові аспекти.

Група DVL впевнена, що нові лідери допоможуть успішно реалізувати стратегічні цілі та зміцнити позиції компанії на ринку.

Додамо, 28 вересня DVL оголосила про призначення директором з корпоративного бізнесу Павла Герасименка, а директором зі споживчого бізнесу - Богдана Дубовського.

Створення нового телекомгіганта

Нагадаємо, що 9 вересня було закрито угоду з продажу ТОВ "Лайфселл" компанії DVL Telecom, що належить групі NJJ французького мільярдера Ксав'є Ньєля. За українського мобільного оператора, яким раніше володіла Turkcell, NJJ заплатила 524,3 мільйона доларів.

Окрім lifecell, DVL придбала іншого великого телекомоператора - "Датагруп-Воля". Новий власник ще навесні заявляв, що після придбання lifecell планує об'єднати ці активи. Процес було розпочато 10 вересня. Генеральним директором об'єднаної платформи став Михайло Шелемба, який очолював компанію "Датагруп-Воля".

Її, в свою чергу, було створено внаслідок об'єднання в червні 2021 року провайдера волоконно-оптичної інфраструктури та цифрових послуг "Датагруп" та інтернет-провайдера "Воля".