McDonald's не злякали ракети: ще 5 ресторанів відкрили у Києві

mcdonald's, київ, відкриття

Мережа закладів швидкого харчування McDonald's відновила роботу ще п’яти ресторанів у Києві. Про це  повідомила пресслужба компанії.

"Четвер - ідеальний день для підкріплення соковитим Біг Тейсті. Тим паче, зробити це можна ще у п’яти київських МакДональдз", - йдеться в повідомленні.

Заклади відкрили за адресами:

  • просп. Степана Бандери, 12-а (станція метро "Почайна");
  • вул. Оноре де Бальзака, 2-а (ТРЦ "Глобал");
  • вул. Миколайчука,16;
  • пл. Героїв Бреста, 5;
  • вул. Архітектора Вербицького, 1 (ТРЦ "New Way").

Нагадаємо, що 10 жовтня, Київ та низка українських міст зазнала масованого ракетного обстрілу РФ. У Києві понад 70 об'єктів пошкоджені внаслідок обстрілів, серед яких, у тому числі, 6 закладів освіти. Пресслужба McDonald's повідомляла, що 10 жовтня ресторани в Україні працювати не будуть.

McDonald’s з 20 вересня відновив роботу перших трьох закладів у лівобережній частині Києві, але лише на доставку замовлень, а з 27 вересня в такому ж форматі запрацювали ще сім ресторанів, зокрема вже й на правому березі. 

Згодом McDonald’s у Києві запрацював не лише на доставку, а вже й відкрив для відвідувачів свої зали.

Було вирішено, що ресторани працюватимуть з 9:00 до 21:00 (або згідно з графіком роботи ТРЦ, якщо заклад знаходиться всередині) та закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видаватиме уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикатиме обладнання перед закриттям.