НБУ курс:

USD

41,21

--0,06

EUR

45,96

--0,24

Готівковий курс:

USD

41,55

41,45

EUR

46,55

46,39

McDonald's відкрив у Львові дев'ятий ресторан

McDonald's відкрив у Львові дев'ятий ресторан
Фото: Пресслужба McDonald's

27 вересня відкрився 9-й ресторан McDonald's у Львові. Він розташувався у ТЦ "Арсен" за адресою: проспект В’ячеслава Чорновола, 93, що неподалік від парку імені 700-річчя Львова. 

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомила пресслужба McDonald's.

Там зазначають, що ця локація зручна як для жителів навколишніх забудов, так і для відвідувачів торгового центру й тих, хто прогулюється в парку.

Із першого дня роботи ресторану відвідувачі можуть замовити страви в залі — на касі чи за допомогою терміналів самообслуговування, а також скористатися "МакДрайвом". Служба доставки "МакДелівері" запрацює за кілька днів після відкриття.

Графік роботи ресторану — з 7:00 до 23:00, "МакДрайву" — з 5:00 до 23:30.

Загальна площа нового McDonald's сягає 469,7 м². У залі буде 127 посадкових місць, а на терасі — ще 126. Безперебійну роботу закладу під час відключень електроенергії забезпечить генератор.  

Фото: Пресслужба McDonald's

Окрім цього, за словами директора із розвитку McDonald's в Україні Віталія Стефурака, відкриття нового ресторану створить робочі місця в регіоні, адже у новому закладі працюватиме близько 100 людей.

Також він нагадав, що перший ресторан McDonald's у Львові відкрився 27 листопада 1999 року.

Новий заклад — це 104-й відкритий McDonald's в Україні. Загалом мережа тепер налічує 119 ресторанів включно з 15, що тимчасово зачинені з вимог безпеки.

У пресслужбі McDonald's зауважують, що ресторан у Львові працюватиме за розширеними правилами безпеки, яких неухильно дотримуються всі заклади мережі в Україні. При цьому, як і в усіх ресторанах McDonald's в Україні, співробітники отримуватимуть повну заробітну плату, попри те, скільки часу вони провели в укритті протягом зміни. 

McDonald's в Україні 

McDonald’s в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 року в Києві. McDonald’s щорічно входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. McDonald’s в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні. 

В усіх закладах McDonald's запроваджені розширені правила безпеки. Під час повітряної тривоги ресторани зачиняються, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття, і робота відновлюється орієнтовно через годину після скасування тривоги.

20 вересня 2022 року McDonald's розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні.