НБУ курс:

USD

41,22

--0,06

EUR

45,52

--0,19

Готівковий курс:

USD

41,50

41,42

EUR

46,14

45,92

Поштовий оператор Meest не підвищуватиме тарифи до кінця 2024 року

Поштовий оператор Meest не підвищуватиме тарифи до кінця 2024 року
Фото: Пресслужба Meest / facebook

Поштово-логістична група Meest не планує підвищувати тарифи у 2024 році. Компанія працюватиме над тим, щоб утримати тарифи без змін до кінця 2024 року.

Про це повідомив акціонер Meest China В'ячеслав Лисенко в бліц-інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Збільшувати тариф не будемо. Докладемо всіх зусиль, щоб утримати тарифи без змін до кінця 2024 року", - заявив Лисенко.

Нагадаємо, з 1 жовтня "Нова пошта" підвищила тарифи на доставку документів, посилок та вантажів. У середньому вартість збільшиться на 10 гривень залежно від категорії посилки: мала, середня або велика.

В свою чергу "Укрпошта" ухвалила рішення про збереження тарифів на доставку, як мінімум, до кінця 2024 року.

Нагадаємо, що Meest оновила свій сервіс Shopping, завдяки якому українці зможуть отримувати замовлення з онлайн-майданчиків Канади з доставкою прямо додому, або в найближче відділення Meest. 

Також повідомлялося, що поштові послуги Meest стали доступними в торговельних центрах "Епіцентр" – з травня посилки можна отримати та відправити у понад 200 центрах видачі онлайн-замовлень "Епіцентру" по всій Україні.

Крім точок "Епіцентру", клієнти Meest Пошта можуть отримувати та відправляти посилки у магазинах ROZETKA та lifecell, супермаркетах "Сільпо", на АЗС Окко та БРСМ, а також у відділеннях оператора.

Про Meest

Meest Пошта — український поштово-логістичний оператор, що входить до групи компаній Meest, яка також об'єднує Meest Shopping, Meest Cargo, Meest China, Meest Europe, Meest USA та Meest Canada.

Компанія, заснована підприємцем Ростиславом Кісілем, вже понад 30 років працює на ринку поштових послуг у сегменті B2C та B2B. Meest дозволяє надсилати посилки у понад 70 країн світу в Північній та Південній Америках, Європі, Азії та Африці.