НБУ курс:

USD

41,22

+0,05

EUR

46,15

+0,20

Готівковий курс:

USD

41,55

41,46

EUR

46,45

46,30

Українська фармацевтична компанія вийшла на ринок Ізраїлю

Українська фармацевтична компанія вийшла на ринок Ізраїлю
Фото: facebook.com/darnytsia.company

Фармацевтична компанія "Дарниця" зареєструвала в Ізраїлі свій перший лікарський засіб. Ним став препарат для лікування і профілактики кандидозних інфекцій. 

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що Ізраїль -  країна із суворою регуляторною системою, тому вимоги до якості та ефективності лікарських засобів тут одні з найвищих у світі.

Як наголошують у фармацевтичній компанії, реєстрація лікарського засобу "Дарниці" у цій країні доводить беззаперечну якість, ефективність і безпечність українських ліків.

Ізраїль став 21-м іноземним ринком фармкомпанії "Дарниця"

Нагадаємо, нещодавно лікарський засіб "Дарниці" для місцевого лікування гострих запальних захворювань ротової порожнини та горла успішно пройшов реєстрацію у Молдові.

Також антибактеріальний лікарський засіб для системного лікування та профілактики інфекційних захворювань був зареєстрований у Боснії і Герцеговині.  А у Новій Зеландії зареєстровано лікарський засіб, який застосовується у комплексному лікуванні гострої та хронічної серцевої недостатності, гострої та хронічної ниркової недостатності, нефротичного синдрому, захворювань печінки та артеріальної гіпертензії.

ДОВІДКА:

ПрАТ Фармацевтична компанія "Дарниця" заснована в 1930 році. З 1998 року "Дарниця" є лідером в Україні за обсягом виробництва ліків у натуральному виразі. Стратегічні напрямки розвитку портфеля – кардіологія, неврологія, розв’язання проблем болю. 

Зауважимо, фармацевтичний ринок України демонструє значне зростання у першому півріччі 2024 року, незважаючи на низку викликів. Так, продажі зросли на 19% у грошовому вираженні, хоча в натуральному показнику збільшення склало лише 3%.

За прогнозами експертів, до кінця 2024 року фармринок України може зрости на 18,6% у грошовому вираженні та на 2% у натуральному.