НБУ курс:

USD

41,21

-0,00

EUR

45,05

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,47

41,40

EUR

45,58

45,45

З моменту запуску платформи творці контенту OnlyFans заробили 20 млрд доларів

З моменту запуску платформи творці контенту OnlyFans заробили 20 млрд доларів
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Платформа потокового відео OnlyFans виплатила понад 20 мільярдів доларів своїм 4 мільйонам творців контенту з моменту заснування у 2016 році.

Про це повідомила головний виконавчий директор компанії Кейлі Блер, пише Bloomberg.

Блер зазначила, що OnlyFans не використовує рекламу та не відстежує своїх користувачів. Замість цього компанія отримує дохід від підписок, подій з оплатою за перегляд та порад, які клієнти надають творцям.

Платформа має понад 400 мільйонів користувачів, які самі обирають контент, який хочуть дивитися. Більша частина доходів компанії, за її словами, надходить від мікротранзакцій, а не підписок.

"Порно безкоштовне в Інтернеті, але люди платять за OnlyFans, тому що хочуть взаємодіяти з конкретними творцями", — сказала Блер. Вона додала, що можливість запитувати певний контент і персоналізувати взаємодію є ключовими факторами успіху платформи.

OnlyFans також спрощує процес купівлі контенту, вимагаючи платіжну інформацію під час реєстрації. Це дозволяє уникнути незручностей, з якими зіштовхуються інші платформи, що намагаються ввести платні моделі для раніше безкоштовного контенту.

У 2021 році OnlyFans почала пропонувати гранти музикантам, розширюючи свою діяльність поза межами порнографічного контенту.

До слова, в 2023 році сервіс OnlyFans нарахував та сплатив до українського бюджету 1,273 мільйона доларів.

Також канадська компанія Aylo, що є власником сервісу PornHub, зареєструвалася платником податку на додану вартість (ПДВ) в Україні як постачальник електронних послуг.

Джерело фото: ua.depositphotos.com