Власник кіберспортивного клубу NAVI Максим Кріппа розповів про проведення благодійного турніру на підтримку України

Власник кіберспортивного клубу NAVI Максим Кріппа розповів про проведення благодійного турніру на підтримку України
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Український кіберспортивний клуб NAVI оголосив про проведення благодійного турніру з гри Counter-Strike: Global Offensive. Турнір відбудеться за підтримки компаній Maincast та Starladder у рамках співпраці NAVI з фондом United24, створеним з ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Унікальність цього турніру в тому, що вперше в історії кіберспорту найкращі гравці зіграють не у звичних складах, а в командах, сформованих за ігровими ролями учасників. Так українець Олександр «s1mple» Костилєв зможе виступити разом із французом Матьє «ZywOo» Ербо — його головним конкурентом у боротьбі за звання найкращого гравця 2022 року у CS:GO.

Усі виручені кошти буде відправлено фонду United24 на закупівлю необхідного обладнання для українських лікарів. Варто зазначити, що серед учасників благодійного збору, NAVI та спонсори турніру розіграють пам’ятні призи: медаль «найкращого гравця» від s1mple, прапор України з підписом Зеленського та багато іншого. Головний трофей — повністю оплачена поїздка на міжнародний Major-турнір. Його надала компанія GG.BET.

«Як я розповідав раніше, весь цей час ми готували щось справді масштабне до 13-річчя нашого клубу. Таке, що ще ніхто не робив у кіберспорті. І все для того, щоб наблизити перемогу України в цій жахливій війні. Я радий, що найбільші кіберспортивні клуби світу підтримали нашу ініціативу, а зіркові гравці, незважаючи на міжсезоння, погодилися взяти участь у турнірі. Упевнений, ця подія надовго запам’ятається фанатам кіберспорту й ми зможемо зібрати гідну суму для United24» — власник NAVI Максим Кріппа.

Раніше гравець NAVI Олександр «s1mple» Костилєв уже задонатив $100 000 через платформу United24. Ці гроші підуть на придбання карети швидкої допомоги.

Олександр «s1mple» Костилєв уже задонатив $100 000 через платформу United24.

Також у середині жовтня NAVI провели інший благодійний шоу-матч з CS:GO та зібрали 794 000 гривень для проєкту «Землячки», який допомагає українським жінкам на фронті та в тилу.