НБУ курс:

USD

41,28

+0,05

EUR

44,81

+0,09

Готівковий курс:

USD

41,55

41,50

EUR

45,35

45,20

Децентралізована біржа ebi.xyz запускає гаманець HOT у Telegram

Децентралізована біржа ebi.xyz запускає гаманець HOT у Telegram
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Децентралізована біржа безстрокових ф’ючерсів ebi.xyz, створена на платформі Arbitrum One, оголосила про співпрацю з MPC-мережею HOT Wallet у Telegram. Про це повідомляє Incrypted.

Завдяки цьому партнерству ebi.xyz стала першою децентралізованою біржею безстрокових ф’ючерсів, інтегрованою в HOT Wallet. 

Співпраця з HOT Wallet дозволить ebi.xyz розширити аудиторію та зробити платформу більш доступною для користувачів Telegram. 

Відтак користувачі зможуть швидко створювати гаманець у BNB Chain і починати торгівлю безпосередньо з месенджера, спрощуючи процес реєстрації та взаємодії з функціями біржі.

Також у біржі заявили про запуск системи поінтів. Згідно з повідомленням, вона стимулює користувачів ділитися реферальними посиланнями з друзями, отримуючи за це винагороду. 

За допомогою HOT Wallet можна швидко поділитися своїм реферальним посиланням на ebi.xyz зі своїми друзями або передплатниками, наголосили в команді проєкту.

Додамо, що HOT Wallet вирізняється великою користувацькою базою. Щомісяця послугами сервісу користуються 10 млн осіб. Ще у 3 млн адрес ненульовий баланс. Загалом було створено більш ніж 23 млн гаманців у таких мережах, як TON, Solana, BNB Chain, EVM і NEAR.

Нещодавно компанія зафіксувала значне зростання: за тиждень було створено понад 145 000 нових облікових записів, що робить її однією з найшвидше зростаючих децентралізованих бірж.

Джерело фото: ua.depositphotos.com