Ракетна атака РФ: пошкоджені енергооб‘єкти у шести областях

Ракетна атака РФ: пошкоджені енергооб‘єкти у шести областях

Унаслідок чергової масованої ракетної та дронової атаки на об‘єкти енергетики 10 лютого зазнали пошкоджень об‘єкти генерації у шести областях, у більшості регіонів діють аварійні відключення світла. 

Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

"Сьогодні відбулась чергова масована ракетна та дронова атака на об‘єкти енергетики. На жаль, є влучання в об‘єкти теплової та гідрогенерації, а також високовольтної інфраструктури в шістьох областях", - зазначив Галущенко.

За його словами, запроваджені аварійні відключення в багатьох регіонах.

Найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях.

"Завдяки успішній роботі ППО та завчасним технічним заходам вдалось зберегти цілісність енергосистеми України", - підкреслив Галущенко.

Він додав, що енергетики працюють нон-стоп над відновленням енергопостачання.

Нагадаємо, російські загарбники вночі 10 лютого поцілили в об'єкт критичної інфраструктури у Шепетівському районіХмельницької області.

Також під час масованої ракетної атаки на Україну 10 лютого у Хмельницькому зафіксовано влучання в об'єкт критичної інфраструктури. Частина міста без електропостачання.

Крім того, вночі армія країни-агресора РФ випустила дрони та ракети на Дніпропетровщину. Також російські окупанти вночі 10 лютого нанесли ракетні удари по Запоріжжю та Харкову.