НБУ курс:

USD

41,21

--0,06

EUR

45,96

--0,24

Готівковий курс:

USD

41,55

41,45

EUR

46,55

46,39

"Укрнафта" повідомила про факти підробки її паливних талонів

Укрнафта
Фото: facebook.com/Ukrnafta

Останнім часом виявлено факти підробки паливних талонів мережі АЗС UKRNAFTA. Також зафіксовані випадки перепродажу паливних талонів, строк дії яких закінчився

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомило ПАТ "Укрнафта".

Зазначається, що фальсифіковані талони продаються на сайтах оголошень і можуть виглядати на перший погляд схожими на справжні, однак містять невірні дані і тому, звісно, використати їх на АЗС неможливо.

Крім того в компанії фіксують випадки перепродажу паливних талонів, строк дії яких закінчився, що також робить їх використання на АЗС неможливим.

В UKRNAFTA просять клієнтів бути уважними та не купувати талони на пальне у потенційних шахраїв.

Як придбати талони

Як наголошують в компанії, справжні талони на якісне пальне, що зараз користуються популярністю у водіїв, можна придбати лише в компанії ТОВ «Укрнафта-Постач», звернувшись за телефоном (0 800 404 000) або електронною адресою [email protected]. Для цього юридична особа має укласти відповідний договір.

Для фізичних осіб зручніше використовувати мобільний застосунок UKRNAFTA та отримувати знижку 2 гривні від ціни стели на дизель та бензин і 0,5 грн на скраплений газ на 50 літрів обраного пального щомісяця.

В компанії наголосили, що звертатимуться за допомогою до правоохоронних органів та боротимуться з кожним проявом підробки та шахрайства.

Нагадаємо, ПАТ "Укрнафта"  імпортує бензин та дизель Євро-5  для своїх АЗС зі Швеції, Польщі, Литви, Греції, Кувейту.

Зауважимо, "Укрнафта" — найбільша нафтовидобувна компанія Україн – є оператором національної мережі АЗС. У березні 2024 року компанія вступила в управління активами Glusco і загалом оперує 545 АЗК — 460 власних і 85 в управлінні.