НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

Внаслідок атаки РФ на Київщині пошкоджено два енергетичних об'єкти - ОВА

Внаслідок атаки РФ на Київщині пошкоджено два енергетичних об'єкти - ОВА
Наслідки ворожої атаки на Київщині. Фото: ДСНС

Внаслідок атаки Росії 26 серпня на Київщині пошкоджено два енергетичних об'єкти. Окрім цього, зруйновано 22 приватних будинки, складське приміщення, гаражі і три автомобілі, також постраждали три людини. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"На Київщині пошкоджено два енергетичних об’єкти. 22 приватних будинки зазнали пошкоджень внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей. Один будинок знищено повністю. Ще один значно пошкоджено. Також пошкоджені складське приміщення, гаражі, три авто", - повідомив Кравченко.

Окрім того, у результаті атаки зафіксовані травми у трьох жителів регіону: жінка 1965 року народження з осколковими пораненнями госпіталізована, жінка 1984 року народження з п’ятимісячною дитиною отримала черепно-мозкову травму, а дитина отримала подряпину стегна після падіння з візочка.

РФ знову здійснила масовану атаку на об'єкти енергетики

Зранку 26 серпня російські військові здійснили нову масовану ракетну атаку по території України. Окупанти поцілили в об'єкти енергетики.

Міністр енергетики Герман Галущенко підтвердив, що оператор системи передачі впровадив екстрені відключення, ситуація залишається складною, але енергетики працюють над її стабілізацією.

Також у зв'язку з ситуацією Національна енергетична компанія "Укренерго" оголосила про введення екстрених відключень електроенергії по всій Україні, 

"Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки подачі електроенергії, які можна було б заздалегідь спрогнозувати, не діють", — йдеться у повідомленні.

Крім того, у Київській обласній військовій адміністрації повідомили про пошкодження двох енергетичних об'єктів у регіоні.