НБУ курс:

USD

41,21

--0,06

EUR

45,96

--0,24

Готівковий курс:

USD

41,55

41,45

EUR

46,55

46,39

У Teva вказали на необхідність інтегрувати підтримку здоров'я у стратегічні плани відновлення України

Лілія Дубас
Лілія Дубас. Фото надане пресслужбою компанії

Основою добробуту країни є фізичне та ментальне здоров’я її громадян, без якого неможливий розвиток економіки. Тому дуже важливо інтегрувати підтримку їхнього здоров'я в стратегічні плани відновлення України.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

На цьому акцентувала увагу директорка по персоналу міжнародної фармацевтичної компанії Teva в Україні Лілія Дубас під час SHE Congress 2024 у Києві, повідомляє Delo.ua.

"Ментальне здоров'я є рушійною силою відновлення та розвитку нації. Психічне благополуччя у сучасному бізнес-середовищі має дуже велике значення. Без нього неможливий подальший розвиток компаній та економіки, адже добробут нації будується на добробуті кожної окремої людини", - переконана вона.

Дубас зауважила, що Teva, як одна з найбільших міжнародних фармацевтичних компаній, кожного дня забезпечує потреби мільйонів пацієнтів у якісних лікарських засобах.

"Купуючи в аптеці  таблетки від головного болю, люди ніколи не задумуються про те, що за медичним препаратом стоїть кропітка робота сотні професіоналів", - підкреслила директорка по персоналу Teva в Україні.

Вона наголосила, що фізичне та ментальне здоров’я впливає на роботу кожної окремої людини, на її працездатність, а отже і на загальні показники виробництва конкретного підприємства, і як наслідок - загалом на економіку всієї країни.

"Якщо хтось в компанії хворіє, то цей вірус буде ширитися. І я кажу не лише про, наприклад, респіраторне захворювання, але й про погане психічне самопочуття, про знервованість, яка також може впливати й на інших співробітників. Поганий настрій шириться далі, люди його підхоплюють", - зауважила Дубас.

ДОВІДКА:

Teva (ТОВ "Тева Україна") – найбільша міжнародна фармацевтична компанія в Україні та один з трьох лідерів українського фармацевтичного ринку.

Компанія об’єднує більше 400 співробітників. Портфоліо Teva нараховує понад 600 генеричних та оригінальних лікарських засобів, які застосовуються у більшості ключових терапевтичних напрямів.

Зауважимо, фармацевтичний ринок України демонструє значне зростання у першому півріччі 2024 року, незважаючи на низку викликів. Так, продажі зросли на 19% у грошовому вираженні, хоча в натуральному показнику збільшення склало лише 3%.

За прогнозами експертів, до кінця 2024 року фармринок України може зрости на 18,6% у грошовому вираженні та на 2% у натуральному.