НБУ курс:

USD

41,22

+0,05

EUR

46,15

+0,20

Готівковий курс:

USD

41,51

41,44

EUR

46,30

46,11

Попівський експериментальний завод продали за понад 13 млн грн: що відомо про переможця аукціону

Попівський експериментальний завод продали за понад 13 млн грн: що відомо про переможця аукціону
Попівський експериментальний завод. Фото: ФДМУ

На платформі Prozorro 1 жовтня відбувся аукціон з продажу Попівського експериментального заводу. Початкова ціна лота складала 13,6 мільйона гривень, проте в результаті торгів вона зросла до 13,8 мільйона гривень. Про це йдеться у повідомлені ФДМУ.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

На аукціоні з продажу Попівського експериментального заводу взяло участь  лише одне підприємство — київське ТОВ "Брайтон Трейд", бенефіціаром якого є Максим Забурдаєв. Це підприємство й стало переможцем торгів.

Цікаво, що статутний капітал, за даними Youkontrol, ТОВ "Брайтон Трейд" становить 300 тисяч гривень. 

Основний напрям діяльності товариства — оптова торгівля твердим, рідким і газоподібним паливом та подібними продуктами

Що відомо про Попівський експериментальний завод

Об'єкт розташований у селі Попівка, поруч із річкою Куколка та недалеко від автомобільної дороги Р61. У безпосередній близькості знаходяться відділення пошти, школа та магазини.

Після сплати лота з урахуванням ПДВ новий власник отримає 49 одиниць нерухомості (будівлі та споруди заводу, а також об'єкти незавершеного будівництва) та інфраструктури (огорожа, димова труба, резервуари, підвідний газопровід тощо) загальною площею 12 869,8 м². 

До складу активів також входять 4 автомобілі та 223 одиниці рухомого майна.

Станом на 30 червня цього року у штаті підприємства було 30 працівників. 

Основною діяльністю Попівського експериментального заводу є виготовлення мила, мийних засобів, а також засобів для чищення і полірування. Станом на 30 червня цього року на підприємстві працювало 30 осіб.