НБУ курс:

USD

41,44

--0,01

EUR

46,24

+0,13

Готівковий курс:

USD

41,74

41,65

EUR

46,60

46,40

"Укроборонпром" оголосив конкурс на посаду генерального директора

"Укроборонпром" оголосив конкурс на посаду генерального директора
Фото: facebook.com/ukroboronprom

Наглядова рада АТ "Українська оборонна промисловість" (Укроборонпром)  ухвалила рішення про початок конкурсу на посаду генерального директора оборонного концерну.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє пресслужба "Укроборонпрому".

Зазначається, що пошук претендентів та їхню попередню оцінку доручили українському представництву Odgers Berndtson. Ця міжнародна компанія спеціалізується на доборі керівників вищої ланки.

«Конкурс проходитиме відповідно до найкращих практик корпоративного управління. Неупередженість, професійність і відданість сучасним методам керівництва – це те, що ми демонструємо, і те, чого чекаємо від кандидатів на посаду керівника компанії», – зазначає голова наглядової ради "Укроборонпрому" Давід Ломджарія.

Нагадаємо, 4 вересня було ухвалено рішення про припинення повноважень генерального директора "Укроборонпрому" Германа Сметаніна, якого призначили міністром з питань стратегічних галузей промисловості.

Тимчасовим виконувачем обов'язків керівника  «Українська оборонна промисловість» став Олег Гуляк.

Зауважимо, АТ "Українська оборонна промисловість" вперше увійшло до топ-50 компаній галузі з найбільшими доходами в світі. В цьогорічному рейтингу виробників військової техніки від Defense News, який загалом нараховує 100 позицій, українська держкомпанія піднялася з 65-го на 49-е місце.