НБУ курс:

USD

41,21

-0,00

EUR

45,96

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,53

41,47

EUR

46,45

46,30

Нові технології в сучасних холодильниках

Нові технології в сучасних холодильниках

На кухні техніка виконує безліч важливих функцій. Наш побут став набагато зручнішим завдяки таким приладам нового покоління, як холодильник Beko, який відрізняється інноваційними технологіями, стильним дизайном і високою енергоефективністю. Цей пристрій, безперечно, стане основною деталлю будь-якої кухні.

Нові моделі мають низку переваг

Сучасні холодильники оснащені різноманітними можливостями, що роблять їх функціональнішими та зручнішими. Основні популярні переваги сучасних моделей:

  1. No Frost — система, що запобігає утворенню інею, забезпечуючи автоматичне розморожування морозильної камери. Це полегшує догляд і зберігає продукти без льоду.
  2. Multi Air Flow — технологія рівномірного розподілу повітря, яка підтримує однакову температуру на всіх полицях, що зберігає свіжість продуктів довше.
  3. Зона свіжості (Fresh Zone) — спеціальне відділення з оптимальною температурою і рівнем вологості для зберігання овочів, фруктів, м’яса і риби.
  4. Енергоефективність. Нові моделі дозволяє значно зменшити витрати на комунальні послуги. Адже сучасні холодильники споживають мінімальну кількість електроенергії. 
  5. Інтелектуальні технології (Smart Control) — можливість підключення до Wi-Fi і управління через смартфон, що дозволяє контролювати температуру і налаштування дистанційно.
  6. Очищення рідини. Функція, яка дає змогу отримати придатну до споживання охолоджену воду.
  7. Очищення та антимікробний захист. Система фільтрації повітря усуває неприємні запахи. Антимікробний захист — запобігає розмноженню бактерій усередині приладу.
  8. Безпека. Така функція блокує панель керування від дітей.

Зазначені вище інновації забезпечують максимальну зручність, економію енергії та коштів. Наразі відомі бренди домашньої техніки випускають моделі з інноваційними технологіями, які покращують умови зберігання продуктів.

Додаткові функції холодильника: ключ до гарного самопочуття

Сучасна побутова техніка відіграє важливу роль у збереженні нашого здоров’я, забезпечуючи правильні умови для зберігання продуктів. До прикладу, завдяки такій технології як зони свіжості, фрукти, овочі, м'ясо та риба зберігаються довше без втрати своїх корисних властивостей. Спеціальні відділи, які підтримують оптимальну вологість і температуру перешкоджають швидкому псуванню продуктів, тому зменшують ризик споживання неякісної, зіпсованої їжі.

Не менш важливою є система фільтрації повітря, яка усуває неприємні запахи та бактерії. Ця функція забезпечує чистоту всередині приладу, зберігає смак і запах продуктів. Антимікробне покриття додатково захищає овочі та фрукти від шкідливих мікроорганізмів, запобігає харчовим розладам та отруєнням. 

Потурбуйтеся про здоров’я кожного члена сім'ї — обирайте холодильники із сучасними можливостями.