НБУ курс:

USD

41,25

+0,03

EUR

45,71

--0,44

Готівковий курс:

USD

41,50

41,42

EUR

46,15

46,00

«ПромЗІЗ-Спецодяг» – лідер у забезпеченні сучасної промислової безпеки

«ПромЗІЗ-Спецодяг» – лідер у забезпеченні сучасної промислової безпеки
Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Українське підприємство «ПромЗІЗ-Спецодяг» відоме на ринку охорони праці з 1994 року як досвідчений виробник та стабільний постачальник спецодягу, спецвзуття, всього спектру засобів індивідуального захисту. Місія компанії виражена у слогані «Комфорт та захист», – ми пропонуємо оптимальні рішення в галузі забезпечення промислової безпеки для тих, хто цінує комфорт, ефективність та надійність.

Покажемо товар обличчям! Акцент поставлено на  виробництві робочого одягу. Спецодяг, представлений на сайті компанії promsiz-tm.ua  – це робочі костюми, які складаються з куртки та напівкомбінезону (як варіант, штанів), халати, плащі, комбінезони. Основу колекцій складає спецівка універсального захисту від погодних та виробничих умов. Другий напрямок – спецодяг для зварювальників, хіміків, сталеварів. Ретельно опрацьований дизайн, вибір інноваційних матеріалів забезпечують високі рівні безпеки.

«ПромЗІЗ-Спецодяг» успішно розвиває власне швейне виробництво, демонструючи досконалу якість робочого одягу. Політика компанії спирається на фундамент довірчих відносин із постачальниками сировини. На швейних фабриках діє багатоступінчастий контроль якості. Кожна деталь має значення, тому на опрацюванні захисних елементів спецодягу робиться особливий акцент. Тестове носіння нових моделей в умовах індустріальних майданчиків є обов'язковим.

До будь-якого виду робочого одягу конструктори додають індивідуальності та виразності. Не всі промислові підприємства обирають яскравий спецодяг, розробці монохромних рішень приділяється не менша увага, ніж випуску кольорових колекцій. Дизайнери йдуть на компроміси та розробляють стильні робочі костюми приглушених тонів, які у поєднанні з контрастними рукавичками, спецвзуттям, захисними окулярами створюють стильний образ сучасного професіонала.

Номенклатура виробів досить широка і дозволяє задовольнити найвибагливіших клієнтів. Постійна турбота про комплексне забезпечення працівників засобами індивідуального захисту має вирішальне значення. У товарному портфелі підприємства ви знайдете будівельні каски, робочі рукавички, термостійкі рукавиці, лінійку алюмінізованого одягу для сталеварів, захисні окуляри та щитки зварювальника, діелектричний захист електриків та багато іншого.

Заслуговує на увагу робоче взуття CENTER – це шкіряні, міцні, довговічні моделі, представлені кросівками, черевиками, черевиками, чоботами, берцями. Додаткові захисні елементи, повітропроникність, анатомічні устілки, внутрішнє оздоблення, стійка колодка, комбінація матеріалів верху дозволяють орієнтувати спецвзуття на широку промислову аудиторію.

Ось кілька цікавих ідей, які транслює «ПромЗІЗ-Спецодяг» на ринку засобів індивідуального захисту:

1. Змінюємо стереотипи, щоб спецодяг був презентабельним та зручним.

2. Впроваджуємо мінімалістичні рішення – витончено, якісно, ​​бюджетно.

3. Розширюємо дистриб'юторську мережу з просування власного бренду CENTER.

4. Створюємо корпоративну культуру енергійних працівників.

Колектив «ПромЗІЗ-Спецодяг» піклується про безпечну та продуктивну працю ваших співробітників. Демократичні ціни, висока якість, професіоналізм менеджерів, складські запаси, оперативна доставка засобів індивідуального захисту по всіх містах України, і як результат – неухильне зростання задоволених, захищених споживачів!