Відгуки про роботу в Атлант 24

Відгуки про роботу в Атлант 24

У бурхливому потоці міського життя неможливо передбачити, коли дорожня пригода стане частиною вашого дня. Але з надійним помічником, здатним надати професійну юридичну допомогу будь-якої хвилини, водій почувається набагато впевненіше. У світі, де швидкість – ключовий фактор, компанія Атлант 24 виступає як надійний провідник у складному лабіринті дорожніх правил та юридичних нюансів, допомагаючи водіям, що потрапили в біду, телефоном в реальному часі в режимі 24/7.

Автовласники, співробітники відомчих автопарків, далекобійники, які купили пакети послуг Атлант 24, завжди впевнені, що їх голос буде почутий, а проблема, що виникла, вирішиться оперативно і професійно. Фахівці Атлант 24 і вдень, і вночі готові допомогти розібратися в нюансах оформлення документів при ДТП, проходження техогляду, купівлі/продажу транспортного засобу а також нададуть допомогу та консультації при зупинці поліцією. Атлант 24 став найкращим другом водіїв, роблячи їх шлях безпечним та впевненим.

За 5 років присутності Атлант 24 на ринку юридичних послуг для водіїв клієнтами компанії стало понад 34 тисячі осіб. Таке стало можливим лише завдяки високому професіоналізму співробітників компанії, серед яких:

1.      Досвідчені юристи, що спеціалізуються на всіх аспектах автоправа, професіонали своєї справи 

2.      Менеджери продажів, що пропонують численні продукти Атлант 24 у телефонному режимі.

Які аспекти діяльності висвітлюють співробітники Атлант 24 у своїх відгуках про роботу

Юристи, керівники відділів, менеджери з продажу юридичних послуг залишають чимало відгуків про Атлант 24 на корпоративному сайті та на сайтах інтернету, присвячених відгукам про роботу. Аналіз цих повідомлень показує, що найчастіше йдеться про таке:

1.      Юристи у своїх відгуках про роботу в Атлант 24 вказують на напружений ритм роботи, необхідність бути на зв'язку цілодобово, оскільки ДТП трапляються навіть глибокої ночі. Співробітники нерідко нарікають на плутаність пояснень водіїв, які потрапили в ДТП, оскільки ті перебувають під стресом й зазнають сильного психологічного тиску з боку інших учасників ДТП та інспекторів патрульної поліції. Однак при цьому юристи зазначають, що складна ситуація, необхідність давати консультацію у віддаленому режимі, не бачачи дороги, розташування машин, знаків та світлофорів, дозволяє прокачати професійні навички до досконалості.

2.      Більшість відгуків про роботу в Атлант 24 залишають менеджери з продажу. На цій посаді працюють виключно представниці прекрасної статі. Дівчата повідомляють, що хороша робоча атмосфера в компанії дозволила їм швидко освоїти спеціальність та навчитися продавати послуги людям найрізноманітнішого складу розуму та з різним характером. У відгуках нерідко можна зустріти похвалу продуктам компанії, які орієнтовані на інтереси водіїв настільки, що їх легко продавати, заробляючи непогані гроші. Проактивне ставлення до роботи може значно полегшити процес взаємодії з клієнтами, крім того, потрібно виконувати досить напружений план, що змушує виявляти дива винахідливості.

Потрібно чесно визнати, що зустрічаються і не дуже приємні відгуки про роботу в Атлант 24. Робота на телефоні, необхідність спілкуватися щодня з десятками незнайомих людей – вид діяльності, який підходить далеко не кожному. Є співробітники, які йдуть вже за місяць після працевлаштування, а своє роздратування висловлюють на сторінках сайтів відгуків. Однак позитивних відгуків про роботу в Атлант 24 все ж таки набагато більше, що є показником гарної постановки справи в компанії та високої якості запропонованих юридичних продуктів.