"Слуга народу" програє партії Порошенка в Київській облраді через провалену регіональну політику, - експерт

"Слуга народу" програє партії Порошенка в Київській облраді через провалену регіональну політику, - експерт
Заступник голови ОП та куратор Київщини від "Слуги народу" Олексій Кулеба

Заступник голови ОП та куратор Київщини від "Слуги народу" Олексій Кулеба програє політичну війну в регіоні "Європейській солідарності". Про це свідчить інформація щодо розпаду фракції "Слуги народу" в Київській облраді та заміна в керівництві облради її представника на представника партії Порошенка.

  Про це повідомляє політолог Світлана Кушнір. 

"Новина про розпад фракції "слуг" в Київській облраді та прийдешня зміна керівництва облради зі "слуг народу" на "ЄС" свідчить про те, що провладна політична сила програє регіон Порошенку. При чому, програє з тріском. Адже куратором регіону є заступник голови ОП – Олексій Кулеба, який ще донедавна очолював Київську ОДА" - пише Кушнір.  

За словами політолога, враховуючи, що Олексій Кулеба відповідає за регіональну політику в Офісі Президента - втрата стратегічного центрального регіону свідчить про великі проблеми в роботі керівника цього напрямку. 

"Більше того, "слуги" програють основному конкуренту – партії Порошенка.  Це перший голосний провал Кулеби, як очільника регіональної політики в ОП. Якщо слуги не втримають ситуацію в Київській обларді, Кулеба може повторити досвід свого попередника Тимошенка, який втратив довіру Президента і був відправлений у відставку", - резюмує Кушнір.