НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Шведський ритейлер H&M призначив нову регіональну менеджерку в Східній Європі

Шведський ритейлер H&M призначив нову регіональну менеджерку в Східній Європі
Катажина Нєміровіч-Майтас. Фото: Українська Рада торгових центрів

Шведський мас-маркет бренд H&M призначив нову регіональну менеджерку у Cхідній Європі - нею стане Катажина Нєміровіч-Майтас. 

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє Українська Рада торгових центрів.

Зазначається, що в її підпорядкуванні будуть операції у 21 країні.

До призначення Нєміровіч-Майтас цю посаду протягом трьох років обіймав Мемет Арісой. Тепер він стане директором з продажів регіонів та відповідатиме за комерційну стратегію та реалізацію продажів.

Що відомо про нову регіональну менеджерку H&M

Згідно з повідомленням пресслужби, Катажина Нєміровіч-Майтас працює в H&M 17 років і має чимало досвіду роботи на різних посадах, зокрема як tore Manager, Area Controller, Area Manager і Sales Manager.

Крім того, вона обіймала посаду Country Manager в Іспанії та Португалії, а також в Італії.

На новій посаді Нєміровіч-Майтас управлятиме регіональною та локальними командами у 21 країні, що входять до регіону H&M Східна Європа (REEU).

Головний офіс регіону розташований у Варшаві в Польщі, до цього регіону входить і Україна.

Нагадаємо, H&M почав повертатися до роботи в торговельних центрах Києва в листопаді 2023 року. 9 листопада відкрилися магазини в ТРЦ Lavina Mall і Respublika Park, а 16 листопада – у ТЦ River Mall і Retroville.

Довідка

H&M – шведський бренд, заснований у 1947 році. Компанії H&M Group належать також марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound й магазини товари для дому H&M Home.

В Україні до початку повномасштабної агресії РФ працювали девʼять магазинів H&M: шість у Києві й по одному в Одесі, Львові та Харкові.

Про повний вихід із Росії компанія оголосила в липні 2022 року.