H&M відновив роботу: в Києві відкрилися два магазини (ВІДЕО)

H&M, магазин
H&M. Фото: Depositphotos

У Києві 9 листопада відкрилися два магазини H&M, робота яких була зупинена з початком повномасштабної війни.

Про це повідомили пресслужби торговельно-розважальних центрів Lavina Mall і Respublika Park, де відновлено роботу мережі.

Оновлено. PR-менеджерка H&M Вероніка Притиковська повідомила виданню Forbes, що найближчими тижнями відновиться робота й решти столичних магазинів мережі, зокрема в River Mall, Retroville, SkyMall і Dream.

Вона розповіла, що жіночий, чоловічий і дитячий одяг буде доступний у всіх магазинах, а спортивний одяг H&M Move і товари для дому H&M Home – в окремих.

H&M Україна: відновлення роботи

Як писало видання NV із посиланням на джерела, в листопаді-грудні H&M відкриє магазини не лише в Києві, а й львівському ТРЦ Victoria Gardens.

Далі компанія планує відновити роботу в Одесі (у ТРЦ Riviera) і Харкові (у ТРЦ Nikolsky).

Директор одного з торговельних центрів зазначав, що в H&M хотіли відкритися раніше, однак зіштовхнулися із дефіцитом персоналу, адже за півтора року простою частина співробітників звільнилися.

Довідка. H&M – шведський бренд, заснований у 1947 році. Компанії H&M Group належать також марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound й магазини товари для дому H&M Home.

В Україні до початку повномасштабної агресії РФ працювали девʼять магазинів H&M: шість у Києві й по одному в Одесі, Львові та Харкові.

Про повний вихід із Росії компанія оголосила в липні 2022 року.

Джерело фото: ua.depositphotos.com