НБУ курс:

USD

41,18

--0,02

EUR

45,24

+0,02

Готівковий курс:

USD

41,45

41,40

EUR

45,70

45,56

В Google Meet з’явилась можливість автоматичного запису, транскрипції та створення нотаток

В Google Meet з’явилась можливість автоматичного запису, транскрипції та створення нотаток
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Google оголосив про нові можливості для свого сервісу відеоконференцій Google Meet, які спрямовані на полегшення організації зустрічей і збереження важливої інформації.

Про це повідомили в Google Workspace.

Тепер адміністратори можуть налаштовувати автоматичний запис зустрічей, створення транскрипції та нотаток за умовчанням для нових зустрічей.

"Зустрічі записуються, якщо організатор не вимкне запис під час створення зустрічі або хтось не вимкне її під час зустрічі", - йдеться в повідомленні.

Організатори та співорганізатори можуть змінювати ці налаштування через Календар або вимикати їх під час самої зустрічі.

Зазначається, що робити нотатки зустрічі буде штучний інтелект Gemini при умові, якщо організатор (або хтось інший з присутніх) не вимкне цю функцію під час зустрічі.

Ці нові функції дозволяють створювати артефакти для певних типів зустрічей, таких як дзвінки з продажу або наради, автоматично без необхідності ручного втручання. Учасники отримують сповіщення при приєднанні до зустрічі і мають можливість переглядати записи, транскрипції та нотатки після їх завершення.

Ці нововведення стали доступними для корпоративних та освітніх клієнтів Google Workspace, з 8 жовтня 2024 року, але повне впровадження триватиме до 3-ох днів.

нагадаємо, у квітні Google випустив оновлення для Google Meet, яке дозволяє користувачам плавно переходити між різними пристроями під час активного відео виклику не втрачаючи при цьому з'єднання.

Джерело фото: ua.depositphotos.com