НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

Microsoft скоротила 650 співробітників Xbox

Microsoft скоротила 650 співробітників Xbox
Фото: ua.depositphotos.com

Компанія Microsoft звільнила близько 650 співробітників у своєму ігровому підрозділі Xbox.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє The Verge.

Видання пише, що це рішення було прийняте після того, як Microsoft раніше звільнила 1900 працівників у компаніях Activision Blizzard і Xbox та закрила кілька ігрових студій, включно з розробником гри Redfall - Arkane Austin.

Генеральний директор Xbox Філ Спенсер повідомив про звільнення працівникам у внутрішньому листі. У ньому йдеться про те, що скорочення пов'язані з угодою про нещодавнє придбання Activision Blizzard. При цьому він заявив, що скорочення не призведуть до скасування ігор або змін у сервісах, і жодна ігрова студія при цьому закрита не буде.

"У рамках узгодження структури нашої команди ми ухвалили рішення скоротити близько 650 посад у Microsoft Gaming - в основному корпоративних та допоміжних функцій - щоб організувати наш бізнес для довгострокового успіху", - каже Спенсер.

Також в листі наголошується на тому, що працівники в США отримають вихідні пакети, медичну підтримку та допомогу в працевлаштуванні.

Фото: ua.depositphotos.com