НБУ курс:

USD

41,37

+0,02

EUR

46,04

+0,05

Готівковий курс:

USD

41,65

41,55

EUR

46,50

46,35

Телеком-холдинг DVL призначив директорів з корпоративного і споживчого бізнесів

Телеком-холдинг DVL призначив директорів з корпоративного і споживчого бізнесів

Група компаній DVL (об’єднана платформа “Датагруп - Volia - lifecell”) оголосила про призначення директором з корпоративного бізнесу Павла Герасименка, а директором зі споживчого бізнесу - Богдана Дубовського.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Як зазначається в повідомленні, Герасименко має понад 20 років досвіду у сфері продажів на керівних посадах в телекомунікаційних і FMCG-компаніях, серед яких Sony Ericsson та Japan Tobacco International.

У 2016 році він приєднався до команди lifecell, де відповідав за розвиток B2B і B2C-продажів. Досягненням департаменту корпоративних продажів під його керівництвом названо зростання доходів на 25% та збільшення клієнтської бази на 10%.

На новій посаді Герасименко бачить приорітетом розробку DVL Group інноваційних конвергентних рішень, які відповідатимуть індивідуальним потребам її корпоративних клієнтів, а також зміцнення партнерських відносин. Метою він називає не лише збільшення доходів групи, а й суттєве покращення якості обслуговування.

В свою чергу, Дубовський працює в телекомунікаціях вже понад 24 роки, з яких 19 років - у lifecell. З 2017 року він керував департаментом управління каналами продажів, відіграючи "ключову роль у досягненні двозначного зростання доходів та кількості нових клієнтів" мобільного оператора.

В DVL вказують, що Дубовський спеціалізується на розробці стратегій продажів, управлінні ризиками та керівництві командами, а його попередній досвід включає впровадження цифрових трансформацій у каналах продажів та управління обслуговуванням клієнтів.

Новий директором зі споживчого бізнесу планує зосередитися на покращенні клієнтського досвіду та підвищенні лояльності споживачів. Своєю метою він називає оптимізацію усіх сервісів для максимальної відповідності потребам клієнтів, а також активізацію комунікації з ними.

Створення нового телекомгіганта

Нагадаємо, що 9 вересня було закрито угоду з продажу ТОВ "Лайфселл" компанії DVL Telecom, що належить групі NJJ французького мільярдера Ксав'є Ньєля. За українського мобільного оператора, яким раніше володіла Turkcell, NJJ заплатила 524,3 мільйона доларів.

Окрім lifecell, DVL придбала іншого великого телекомоператора - "Датагруп-Воля". Новий власник ще навесні заявляв, що після придбання lifecell планує об'єднати ці активи. Процес було розпочато 10 вересня. Генеральним директором об'єднаної платформи став Михайло Шелемба, який очолював компанію "Датагруп-Воля".

Її, в свою чергу, було створено внаслідок об'єднання в червні 2021 року провайдера волоконно-оптичної інфраструктури та цифрових послуг "Датагруп" та інтернет-провайдера "Воля".