НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

На кордоні з Румунією частково призупинять пропуск транспорту через аварійну ситуацію на мосту через річку Тиса

Солотвино – Сігету-Мармацієї
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Пункт пропуску на румунсько-українському кордоні "Солотвино – Сігету-Мармацієї" частково призупинить пропуск транспортних засобів.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що за інформацією з румунської сторони, у звʼязку з аварійною ситуацією на мосту через річку Тиса проводитимуться ремонтні роботи.

"Тож пропуск транспортних засобів буде зупинено з 10.00 по 15.00 з понеділка по п’ятницю", - зауважують в Держприкордонслужбі.

Там додають, що обмеження триватимуть впродовж місяця починаючи з 5 вересня 2024 року.

Повідомляється, що пішохідний рух в даному пункті пропуску зупинятися не буде.

Громадян просять врахувати вищезазначену інформацію під час планування своїх поїздок.

На яких КПП затримки руху

Нагадаємо, у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Шегині-Медика" 26 серпня розпочалися ремонтні роботи. Через це можливе сповільнення руху транспортних засобів. Ремонт триватиме півтора місяця.

Також у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Гребенне – Рава-Руська" з понеділка, 12 серпня, Польща розпочала ремонтні роботи, через що може бути ускладнений перетин кордону.

Крім того, у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Дорогуськ – Ягодин" на ділянці в'їзду до Польщі з 5 серпня поляки також проводять ремонт. Через це можливе сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів на виїзд з України. Роботи триватимуть до 14 листопада цього року.

Раніше повідомлялося, що у пункті пропуску "Устилуг-Зосін" на українсько-польському кордоні можливі затримки руху транспорту через реконструкцію ділянки дороги. Ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада 2024 року.

У пункті пропуску "Чоп-Захонь", що на кордоні з Угорщиною, також ускладнено рух автомобілів через ремонтні роботи.