НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

AES Group разом із "Дія.Бізнес" запускає Академію бізнес-навчання у Харкові

Константин Валеулин

Інвестиційна промислова група AES Group спільно із центром підтримки підприємців "Дія.Бізнес" запускає Академію бізнес-навчання, яка стане освітнім хабом для бізнесменів у Харківському регіоні.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це йдеться у повідомленні прес-служби AES Group .

Цей проект є частиною національної ініціативи Міністерства цифрової трансформації щодо підтримки малого та середнього бізнесу. Ідея програми полягає у збільшенні кількості успішних підприємців в Україні.

Протягом року в Академії відбудеться 12 освітніх лекцій для підприємців у провідних напрямках. За графіком та анонсами майбутніх заходів можна стежити на офіційній сторінці Facebook компанії.

Президент AES Group Костянтин Валеулін впевнений, що український бізнес — це драйвер економіки, який потребує підтримки не лише держави, а й колег.

"AES Group забезпечує стійкий розвиток регіону, піклується про майбутнє та розвиває Україну. Ми дуже вдячні колективу "Дія.Бізнес" за можливість стати партнерами та підтримку нашої ідеї посилювати український бізнес. Впевнений у ефективності нашої співпраці", - прокоментував Костянтин Валеулін.

У центрі "Дія.Бізнес" також можна отримати консультації, орендувати простір для проведення власних заходів, подати свої продукти іншим підприємцям та отримати зворотний зв'язок, а також випробувати їх на спеціальній pop-up-локації для тестування продукції.

Нагадаємо, проект з інформаційної підтримки підприємців "Дія.Бізнес" був запущений Міністерство цифрової трансформації взимку 2020 року.