Сергій Тігіпко має намір купити великий завод із виробництва цвяхів "Нейл" - ЗМІ

завод нейл
На заводі "Нейл". Фото прес-служби підприємства

Промислова група ТАС планує придбати ТОВ "Нейл" із Хмельницького — великий завод із виробництва цвяхів та кріпильних засобів. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За даними агентства, документи на погодження покупки вже найближчим часом подадуть до Антимонопольного комітету.

У промисловій групі ТАС, засновник та основний акціонер якої бізнесмен Сергій Тігіпко, цю інформацію наразі не коментували.

ТОВ "Нейл" - виробник традиційних та спеціальних цвяхів. Завод випускає також різні засоби кріплення, такі як шурупи, саморізи, конфірмати, болти, гайки, шайби, різьблені стрижні, анкери, свердла.

Група ТАС має значні інвестиції в компаніях, що входять до українського промислового сектору та спеціалізуються на виробництві залізничних вагонів, сталевого лиття та комплектуючих частин для рухомого складу. Серед активів групи - ПрАТ "Дніпрометиз".

Нагадаємо, Тігіпко вирішив позбавитися одного зі своїх бізнесів. Група ТАС Сергія Тігіпка продала однойменну мережу, яка налічувала близько 100 аптек у Києві та Київській області. Хоча до цього представники аптечного підрозділу ТАС не приховували наміру швидко розширити бізнес та поповнити лави лідерів аптечного ринку.

Крім заводу "Дніпрометиз", в останні роки група ТАС купила завод "Кузня на Рибальському" у Петра Порошенка та Ігоря Кононенка, Універсал Банк та VS Bank (увійшов згодом до Таскомбанку), страхову компанію "ЕйгонЛайф Україна", забудовника "Білдінг Інвест Груп", елітний готель Radisson Blu Hotel Kyiv Podil, а також асфальтобетонний завод "Столичний".