Холдинг D.Solutions, що працює під брендом YASNO, очолив Сергій Коваленко

Холдинг D.Solutions, що працює під брендом YASNO, очолив Сергій Коваленко

У D.Solutions новий генеральний директор – холдинг очолив Сергій Коваленко. Він змінив   Абдуллу Кексала, який після завершення контракту в Україні повернеться до Туреччини. Про це повідомляє прес-служба YASNO.

Головними завданнями нового керівника будуть забезпечення операційної та фінансової ефективності та реалізація стратегії D.Solutions.

"Моєю місією в D.Solutions було провести бізнес через етап трансформації ринку електроенергії, зокрема поділ колишніх обленерго на операторів системи розподілу та постачальників. У рамках цього процесу разом із командою нам вдалося переформатувати роботу, підвищити рівень клієнтського сервісу, розширити портфоліо енергетичних та " зелених " продуктів і об'єднати їх під брендом YASNO. Як результат: компанії, що входять до D.Solutions по постачанню електроенергії з оцінки незалежних експертів лідирують у галузі", — прокоментував свою роботу Абдулла Кексал, який очолював D.Solutions з моменту створення.

Сергій Коваленко має 20-річний досвід управління рітейл-компаніями, банківськими та промисловими підприємствами в Україні та Казахстані. Зокрема, він був директором з розвитку "Нової пошти", головою наглядової ради "Post Express" та головою правління "ATF Bank" (Казахстан).

"Для мене честь очолити команду, яка створила унікальну для України пропозицію на енергетичному ринку. Водночас ми продовжимо розвивати бізнес відповідно до трендів на декарбонізацію, диджилізацію, інклюзивність та інші глобальні тенденції", — заявив новий генеральний директор D.Solutions.

"Відповідно до нової стратегії 2030 року ДТЕК трансформується у більш екологічний, ефективний та технологічний бізнес. У випадку з D.Solutions додається ще й акцент на клієнтоцентричність, як основу надання якісних послуг споживачам. Перед генеральним директором D.Solutions Сергієм Коваленком стоїть завдання зміцнити лідерські позиції компанії на конкурентному ринку, продовжити активне вдосконалення та розвиток цифрових сервісів та різноманітних послуг для клієнтів, у тому числі у сфері енергоефективності та раціонального використання ресурсів”, – зазначив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та електромобілів, які надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України.

Нагадаємо, компанія ДТЕК домовилася про чотири додаткові судна класу "Панамакс" з вугіллям. Доставка зі США має відбутися у лютому-березні. Компанія "ДТЕК Енерго" домовилася також із Польщею, з якою підписано дві угоди на 340 тисяч тонн енергетичного вугілля.