Андре Тан став президентом Української ради моди, яка підтримує молодих дизайнерів

Андре Тан став президентом Української ради моди, яка підтримує молодих дизайнерів
Андре Тан

На конференцію міжнародної громадської організації "Українська Рада Моди" (Ukrainian Fashion Council) було обрано нового президента та основні напрямки діяльності: підтримка молодих дизайнерів та розвиток sustainable fashion в Україні

12 листопада у Києві відбулася конференція міжнародної громадської організації "Українська Рада Моди" (Ukrainian Fashion Council\UFC). Новим президентом UFC обрано українського дизайнера Андре Тан. Віце-президентом, головою Експертного комітету UFC стала Ірина Данилевська, співзасновник та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week.

Також до експертного комітету увійшли дизайнери: Андре Тан, Артем Клімчук, Іван Фролов, Катя Сільченко, Лілія Літковська, Лілія Пустовіт, Олеся Кононова, Руслан Багінський, Серж Смолін, Юлія Паскаль.

Учасники конференції визначили основні напрямки діяльності організації на 2020 рік. У пріоритеті — розвиток sustainable fashion в Україні, підтримка молодих дизайнерів та налагодження діалогу з державними органами

  • "Українська Рада Моди" (Ukrainian Fashion Council\UFC)
  • Заснований у 2015 році.
  • Діяльність UFC спрямована на створення екосистеми модної індустрії, налагодження горизонтальних зв'язків між дизайнерами, державними установами, виробниками, торгівлею та іншими резидентами fashion-спільноти, формування ініціатив та координація зусиль для вирішення пріоритетних завдань галузі.
  • За сприяння UFC в Україні проводиться національний конкурс молодих дизайнерів одягу "Погляд у майбутнє" та міжнародний конкурс International Young Designers Contest, що об'єднує молодих дизайнерів – переможців та призерів національних конкурсів країн Східної та Центральної Європи.