Хто з'їхався на Тиждень моди в Мілані: ексклюзивні кадри образів знаменитостей (ФОТО)

Хто з'їхався на Тиждень моди в Мілані: ексклюзивні кадри образів знаменитостей (ФОТО)
Дизайнер та інфлюєнсер Аміна Муадді на Тижні моди у Мілані. Фото: Олександра Паршина

Редактори модних журналів та фешн-блогери з'їхалися до Мілану на одну з найголовніших модних подій року – Milan Fashion Week. Олександра Паршина, яка побувала там фотокореспондент Delo.ua, піймала у свій об'єктив яскраві луки знаменитостей

Останні дні на піку уваги світової фешн-індустрії та модних блогерів - Мілан. В італійській столиці проходить Milan Fashion Week сезону весна-літо-2022.

Тиждень моди в Мілані входить у "велику четвірку" головних подій у світі моди. У її програмі – модні шоу всіх головних італійських брендів: Giorgio Armani, Fendi, Etro, Versace, Prada, Moschino, Roberto Cavall та інших.

Тому сюди з'їжджаються представники фешн-індустрії з усіх країн: великі баєри, редактори впливових модних журналів, популярні стилісти та моделі та, звичайно, streetstyle-блогери, що мають мільйони передплатників.

Спеціальний фотокореспондент Delo.ua Олександра Паршина в ексклюзивному фоторепортажі з Milan Fashion Week 2021 відобразила найяскравіші образи модних інфлюєнсеров, які приїхали на покази відомих дизайнерів Тижня моди в Мілані.

Зараз на вулицях Мілана дуже жваво, адже Тиждень моди вперше після пандемії проходить у реальному форматі – 42 бренди показують свої колекції офлайн. Хоча в програмі залишилося і чимало онлайн-показів — віртуально продемонструвати публіці модні тренди віддали перевагу 19 брендам.

Графік фешн-інфлюенсерів в італійській столиці в ці дні дуже насичений, адже треба встигнути потрапити не тільки на модні шоу (причому перед кожним показом змінивши образ), а й з'явитися на багатьох інших подіях — прийомах, презентаціях і навіть спортивних заходах, таких, наприклад , як вечір моди та бейсболу, які провів Boss у спортивному центрі Кеннеді.

Анна Вінтур, головний редактор американського Vogue перед показом Etro на Тижні моди у Мілані. Фото: Олександра Паршина / Delo.ua

Крім того, у програмі Тижня моди в Мілані The World of Vogue Talents і CNMI Sustainable Fashion Awards, де відзначили дизайнерів-початківців і бренди, які роблять кроки заради зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.

Пелайо Діас, іспанський streetstyle-блогер перед показом Giorgio Armani на Тижні моди в Мілані. Фото: Олександра Паршина / Delo.ua

Тиждень моди в Мілані: модні тренди в одязі гостей

Серед найпопулярніших речей, які носять гості Міланського Тижня моди, — оверсайз-піджаки та елегантні картаті костюми, шкіряні плащі та штани, сміливі міні-спідниці.

У тренді кашемірові бежеві пальта. Як поєднувати модні цього сезону відтінки коричневого, показує модний блогер Леоні Ханне. А тим, хто хоче яскравих рішень, буде цікава її цибуля, в якій поєднуються глибокі відтінки фіолетового, синього та зеленого. Комбінація цих кольорів створює елегантний образ вечірніх виходів.

Фешн-блогер та модель Леоні Ханне перед показом Giorgio Armani на Тижні моди у Мілані. Фото: Олександра Паршина / Delo.ua

Один з довгих трендів найближчих сезонів — багато-багато трикотажу. Цю тенденцію спостерігаємо у цибулі Вікі Радер. Трикотажний костюм стиліст та фешн-блогер надягла на показ нової колекції Tod`s.

Вікі Радер, стиліст та фешн-блогер родом з України, перед показом Tod`s. Фото: Олександра Паршина / Delo.ua

Пропонуємо детальніше розглянути та взяти на замітку найяскравіші streetstyle – луки знаменитостей, що відвідали на MFW покази таких відомих брендів, як Prada, Giorgio Armani, Tod`s, Etro.

Більше фото дивіться у "каруселі" на початку публікації.