ЗСУ завдали удару по російських позиціях на острові Зміїний

ЗСУ завдали удару по російським позиціям на острові Зміїний
Російські війська захопили острів Зміїний 24 лютого

Збройні сили України завдали ударів по позиціях армії РФ на острові Зміїний, потрапили в пункт управління та знищили зенітно-ракетний комплекс окупантів "Стріла-10".

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

"У Чорноморській операційній зоні нашими силами нанесено ураження по ворожих позиціях на острові Зміїному. Зафіксовано попадання в пункт управління, знищення зенітно-ракетного комплексу "Стріла-10", – йдеться у повідомленні.

Втрати окупантів уточнюються.

Загальні ворожі втрати на добу становлять: один танк, чотири одиниці автомобільної техніки (зокрема дві броньовані) та 16 окупантів.

Також наголошується, що на півдні окупанти намагалися просунутися у бік Миколаївщини в районі селищ Таврійське та Нова Зоря, але успіху не мали та зазнали суттєвих втрат.

Минулої доби Одеську область атакували 3 крилатих ракети. Було зафіксовано попадання у міст через Дністровський лиман. Постраждалих немає. Рух транспорту частково обмежений. Ведуться відновлювальні роботи.

Зазначимо, що російські війська захопили острів Зміїний ще у перший день війни, 24 лютого.

Нагадаємо, знамениту фразу про правильний напрямок російського військового корабля українські прикордонники з острова Зміїний виголосили у відповідь на пропозицію з російського крейсера "Москва" здатися. Сам корабель був знищений ЗСУ та став підводною власністю України.